Eveniment

2017-12-07, 15:00:41

Peste 660 de olteni vor să devină poliţişti. Câteva zeci de candidaţi pentru Jandarmerie şi pompieri

Sute de tineri din judeţul Olt şi-au depus dosare de înscriere pentru a participa la concursurile de admitere la şcolile Ministerului Afacerilor Interne, organizate în ianuarie 2018, pentru a deveni poliţişti, jandarmi sau pompieri.

Potrivit datelor oficiale, cei mai mulţi candidaţi sunt pentru şcolile de poliţie, 669 de dosare de înscriere fiind depuse la sediul IPJ Olt. Dintre candidaţi, doar trei au optat pentru Şcoala de Agenţi „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, restul optând pentru Şcoala „Vasile Lascăr” Câmpina. Patru dintre candidaţi sunt pe locurile speciale pentru romi.

139 de persoane şi-a depus dosarul de înscriere pentru Şcoala de Jandarmi din Drăgăşani, unul dintre candidaţi fiind pe locurile pentru romi.

Cele mai puţine dosare sunt pentru şcolile de subofiţeri pompieri, 27, candidaţii încercând să evite examenul la ştiinţele exacte. Un candidat a optat pentru locurile speciale pentru romi.

Comentarii

Redacţia

2017-12-07 15:00:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...