Eveniment

2018-08-15, 15:13:36

Peste 800 de polițiști olteni în dispozitiv, de Sfânta Maria

Peste 800 de polițiști olteni, din care 125 de rutieră, acționează în județ, în minivacanța de Sfânta Maria.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, în perioada 15 – 19 august, 846 de poliţişti olteni (dintre care 627 de poliţişti de ordine publică și 125 de polițişti rutieri) acţionează, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind constituite dispozitive suplimentare în zona lăcaşurilor de cult.

„Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave,pe raza județului Olt, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona de desfășurare a evenimentelor publice, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii vor folosi peste 5 aparate radar zilnic.

Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc”, mai recomandă polițiștii.

Comentarii

Redacţia

2018-08-15 15:13:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...