Social

2019-04-09, 12:24:46

Peste 850 de locuri de muncă vacante vor fi puse la dispoziţia şomerilor la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Pregătirile pentru organizarea Bursei locurilor de muncă, eveniment ce se va desfăşura pe 12 aprilie, sunt pe ultima sută de metri. 866 de locuri de muncă vacante au fost anunţate de angajatorii olteni pentru evenimentul ce va fi organizat vineri, destinat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează pe 12 aprilie, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional, cu începere de la ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional sunt aşteptate la eveniment. Până în acest moment, au fost anunţate 866 de locuri de muncă vacante, dintre care 42 sunt destinate celor care au studii superioare.

„Până la această dată, au fost contactaţi 69 de agenţi economici, dintre aceştia 52 au confirmat participarea la bursă, cu un numar de 866 locuri de muncă vacante, din care 43 sunt pentru studii superioare. Evenimentul este deschis tuturor celor care se află în căutarea unui loc de muncă sau doresc să se reorienteze profesional”, a precizat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Principalele meserii în care angajatorii olteni caută personal sunt: inginer construcţii civile, economist, şef departament, inginer drumuri, agent vânzări, lucrător gestionar, lăcătuş mecanic, zidar rosar tencuitor, fierar betonist, dulgher, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole textile, muncitor necalificat.

Comentarii

Redacţia

2019-04-09 12:24:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...