Agricultură

2018-01-15, 16:13:26

Peste două sute de fermieri olteni s-au înscris în „Programul Tomate”, din acest an

Dornici să primească şi în acest an ajutorul de minimis, în valoare de trei mii de euro, peste două sute de legumicultori olteni au dat năvală la Direcţia Agricolă Judeţeană (DAJ) Olt ca să-şi depună cererile.

DAJ Olt a început să primească cererile fermierilor olteni care doresc să acceseze şi în acest an Ajutorul de minimis pentru tomate, în valoare de trei mii de euro.

Numai vineri se prezentaseră peste 157 de legumicultori olteni, iar dacă îi adăugăm şi pe cei de luni, numărul celor care s-au înscris până acum în „Programul Tomate” a depăşit 200.

Directorul DAJ Olt, Ion Anuţa, a precizat că specialiştii instituţiei sunt şi acum în diferite localităţi ale judeţului şi le vorbesc fermierilor despre acest program guvernamental, ce a avut mare succes în judeţ, anul trecut. 

„Vineri aveam 157 de fermieri olteni înscrişi, iar cu aceia care au mai venit luni, sărim de 200 de fermieri. Avem oameni în teren care le vorbesc fermierilor despre acest Program. Indiferent de vreme, noi trebuie să ne facem treaba, programele trebuie să meargă înainte”, a spus Anuţa.

2.452 de fermieri olteni au accesat această măsură în 2017, Oltul fiind pe primul loc la nivel naţional.


Comentarii

Redacţia

2018-01-15 16:13:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...