Eveniment

2021-04-04, 09:32:31

Petreceri la Ipoteşti şi Scărişoara, întrerupte de poliţiştii olteni

Două petreceri cu zeci de participanţi au fost întrerupte, sâmbătă seara, în localităţile Ipoteşti şi Scărişoara, poliţiştii aplicând şi amenzi.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, la Scărişoara, a fost identificat organizatorul precum și 10 persoane, participanți.

„Aceștia au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, valoarea sancțiunilor fiind de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

La petrecerea întreruptă, la Ipoteşti, poliţiştii au amendat nouă persoane, valoarea sancțiunilor fiind de 3.000 de lei.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus”, mai spune Grigorescu.Comentarii

Redacţia

2021-04-04 09:32:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...