Sport

2019-05-15, 14:03:39

Petrolul Potcoava-CSM Slatina se dispută pe 23 mai, la solicitarea gazdelor. Gruparea slătineană a decalat, de asemenea, un meci de pe teren propriu

După meciul de sâmbătă, cu Voinţa Schitu, de pe Stadionul „1 Mai”, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, ocupanta locului secund, Petrolul Potcoava, în cadrul unei partide considerate oarecum derby. Meciul se va disputa joi, pe 23 mai, la solicitarea gazdelor. De asemenea, CSM Slatina va susţine meciul de pe teren propriu cu Viitorul Grădinile duminica, pe 26 mai, într-o partidă în care AJF Olt ar putea premia campioana judeţului Olt.

CSM Slatina mai are de disputat cinci meciuri la nivelul Ligii a IV-a, însă este deja campioană, implicit echipa ce va reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a.

După jocul din acest weekend, de pe teren propriu, cu Voinţa Schitu, programat de la ora 11.00, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Petrolul Potcoava. Meciul ar fi trebuit să se dispute miercuri, când au loc celelalte jocuri din cadrul „intermediarei”, însă la solicitarea gazdelor a fost reprogramat pentru joi, 23 mai.

CSM Slatina a solicitat, de asemenea, reprogramarea meciului cu Viitorul Grădinile pentru 26 mai, duminica, atunci când, cel mai probabil, AJF va oferi grupării pregătite de Bobi Verdeş trofeul de campioană a judeţului Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-05-15 14:03:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...