Sport

2020-08-01, 12:42:27

Petrolul Potcoava este în Liga a III-a. Barajul de promovare nu se mai dispută. Adversara, probleme cu testele COVID-19

Petrolul Potcoava poate sărbători promovarea în Liga a III-a. Barajul de promovare care ar fi trebuit să se dispute în această după-amiază nu va mai avea loc, fiind deja anulat potrivit site-ul FRF. Potrivit unor informaţii, cei de la Minerul Costeşti au apelat la o clinică privată pentru efectuarea testelor COVID-19, care le-a efectuat teste serologice, şi nu RT-PCR, aşa cum cere regulamentul FRF.

Astăzi, 1 august, de la ora 17.30, pe terenul din Bascov, ar fi trebuit să se dispute meciul Petrolul Potcoava-Minerul Costeşti, din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. 

Campioana judeţului Olt va câştiga meciul cu 3-0 şi va promova astfel în Liga a III-a, deoarece Federaţia Română de Fotbal nu a validat testele COVID-19 efectuate de jucătorii şi oficialii echipei vâlcene, Minerul Costeşti. Componenţii echipei vâlcene au efectuat test serologic pentru depistarea COVID-19, şi nu RT-PCR, aşa cum cere regulamentul FRF. 

Confruntarea figurează anulată pe site-ul FRF, iar Petrolul Potcoava este echipa care promovează în eşalonul al treilea. Comentarii

Redacţia

2020-08-01 12:42:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...