Sport

2020-07-31, 15:53:57

Petrolul Potcoava, pregătită pentru baraj. Teste negative la COVID-19 pentru jucătorii campioanei Oltului

CCA a anunţat azi brigada de arbitri delegată la Valea Ursului, aceasta fiind compusă din Andrei Atonie (Bucureşti), ajutat la linii de Romică Bârdeş (Piteşti) şi Mihăiţă Necula (Bucureşti). Observator din partea FRF va fi Fevronia Ion (Craiova). Cât priveşte situaţia testelor COVID-19, în rândul jucătorilor campioanei judeţului Olt, acestea sunt negative, potrivit spuselor edilului localităţii Potcoava, Emanuel Enăchioaia.

Echipa pregătită de Cristian Vintilă a trecut cu bine examenul testelor Covid-19 şi poate alinia cea mai bună formă în meciul cu Minerul Costeşti, din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. Teste negative la COVID-19 au, de asemenea, şi adversarii echipei Petrolul Potcoava. 

După ce Unirea Ţigăneşti (Teleorman) s-a retras din miniturneu, ambele echipe pleacă cu 3 puncte, iar învingătoarea promovează automat de pe locul 1. Conform regulamentului turneului stabilit pentru miniturnee de trei echipe, în caz de egalitate după 90 de minute, nu se joacă prelungiri şi se trece direct la executarea loviturilor de departajare. Echipa învinsă are şi ea şanse bune de promovare de pe locul 2, având cele trei puncte la „masa verde”, în cazul foarte probabil că vor apărea locuri libere la Liga a III-a. 

Partida Petrolul Potcoava – Minerul Costeşti se va disputa fără spectatori sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Valea Ursului – Bascov (Argeş).


Comentarii

Redacţia

2020-07-31 15:53:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...