Cultură

2018-10-15, 15:19:05

Piesa „Zvonul” va avea, joi, premiera la Centrul „Eugen Ionescu” din Slatina

Piesa de teatru „Zvonul”, scrisă de George Smarandache și regizată de Eugen Titu de la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, un spectacol finanțat de Primăria municipiului Slatina, va avea premiera joi, 18 octombrie, de la ora 18.30, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Liviu Cheloiu, Dana Mitru, Andreea Hegheduș, Florin Beciu, Paul Bălășcan, Petre Ștefănescu și Valeru Ciurea.

„Pentru mine este al doilea popas la Slatina. Un lucru îmbucurător pentru că aici am găsit oameni curajoși care vor să facă teatru! Pot afirma că în teatru ceea ce importă este bucuria. Bucuria de a trăi fascinația, de ce nu, unei perioade istorice apuse, când erai obligat să exiști în tăcere sau aveai puterea, sporadic, să zici ceva mai bun decât tăcerea. În acest context singurul sprijin al omului de la țară, era iubirea, cea care chema și ea iubire. De aceea, nu este important să fii iubit, cât să iubești tu, cu toată puterea și cu toată ființa, pentru că omul este frumos în măsura în care își oglindește sufletul”, transmite regizorul Eugen Titu, prin intermediu caietului de sală al spectacolului.

Invitațiile pentru premieră vor putea fi ridicate de la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, începând de marți, 16 octombrie 2018, după ora 17.00.

Comentarii

Redacţia

2018-10-15 15:19:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...