Economie

2018-05-24, 15:19:35

Pirelli Slatina, angajări continue până la finalul anului. 50 de persoane recrutate lunar

Fabrica de cauciucuri Pirelli Tyres România are în derulare o amplă campanie de recrutare de personal. Având în vedre că fabrica este în extindere, nevoia de forţă de lucru este mare. CEO-ul Pirelli, Wolfgang Meier, spune că aproximativ 50 de persoane sunt recrutate lunar.

Şeful Pirelli România spune că fabrica din Slatina are nevoie de toate categoriile de personal, începând de la operatori, până la specialişti în toate sectoarele de activitate.

„Campania de recrutare pe care noi o facem este una permenentă, aşa cum am anunţat şi la începutul anului, continuăm să creăm noi locuri de muncă. De aceea, îi invităm pe cei care doresc să intre în familia Pirelli să îşi depună CV-ul la poarta principală a fabricii noastre sau on-line, la adresa de e-mail cv.romania@pirelli.com. Posturile sunt variate, căutăm de la operatori, până la specialişti, ingineri, în absolut toate sectoarele, de la mentenanţă, la cercetare şi dezvoltare, la partea de producţie. Absolut oricine doreşte să aplice pentru un loc de muncă în compania noastră este binevenit”, a declarat Woflgang Meier.

Pentru că Pirelli se extinde cu o nouă hală de producţie şi depozitare pe o suprafaţă de aproximativ şase hectare, nevoie de angajaţi va fi mereu.

„Continuăm investiţiile, fabrica va continua să crească, şi de aceea atât partea de specialişti, cât şi partea de operatori reprezintă oportunităţi pentru cei care îşi doresc să intre în fabrica noastră. Vorbim de angajări care se fac lunar şi care pot să depăşească 50 de persoane. Perioada de recrutare va continua până la sfârşitul anului, cel puţin. Apoi, în funcţie şi de numărul de CV-uri pe care le vom înregistra, vom continua această campanie de recrutare”, a mai spus CEO-ul Pirelli Tyres România.

Comentarii

Redacţia

2018-05-24 15:19:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...