Actualitate

2017-04-11, 15:56:38

Piste de biciclete în Slatina, proiect cuprins în Planul de Mobilitate Urbană

Slătinenii vor beneficia de piste moderne de biciclete, potrivit unui proiect cuprins în Planul de Mobilitate Urbană pe care municipalitatea îl pregăteşte.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, spune că proiectul este gândit astfel încât pistele de biciclete să nu se întrerupă.

„Ne gândim şi la pistele pentru biciclişti, fiind parte componentă a Planului de Mobilitate Urbană. Din câte am vorbit cu cei care îl fac, există şi posibilitatea să facem piste de biciclete, în Slatina, pe anumite artere. Cred că o să reuşim să facem un cerc, pistele să fie legate între ele, fără întreruperi. Ştiu că există această posibilitate. Nu este gata, încă, acest Plan de Mobilitate, urmează să vedem ce reiese din el”,
a declarat Moţ.

Primăria municipiului Slatina pregăteşte un plan de mobilitate urbană durabilă, un plan strategic care îşi propune să satisfacă nevoia de mobilitate a oamenilor şi companiilor în municipiul Slatina şi în împrejurimi, pentru a avea o mai bună calitate a vieţii.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă se realizează în cadrul proiectului CityMobilNet, finanţat prin programul URBACT III. În acest sens s-a constituit Grupul Local de Lucru, care va avea un număr minim de opt întâlniri generale şi tematice.

Comentarii

Redacţia

2017-04-11 15:56:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro