Eveniment

2021-04-26, 14:20:40

Piste pentru biciclete şi pentru alergat, la Pădurea Strehareţi din Slatina

Piste pentru biciclete şi pentru alergat vor fi amenajate, în acest an, la Pădurea Strehareţi, muncipalitatea slătineană a prevăzut sume pentru aceste investiţii în bugetul local de investiţii şi cheltuieli.

Reprezentanţii Primăriei Slatina au decis să facă aceste investiţii astfel încât zona de agrement să poată fi folosită de cetăţeni, înainte de implementarea unui proiect amplu ce vizează transformarea întregii zone.

„La Pădurea Strehareţi, pentru că suntem într-o continuă căutare a unor finanţări europene pentru că investiţia este foarte mare – avem un studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui parc tematic acolo, care depăşeşte din păcate veniturile bugetului local – am luat decizia ca, în acest an, să facem un minim necesar astfel încât viaţa slătinenilor să fie puţin îmbunătăţită şi în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber în acea zonă.

Am bugetat prin Direcţia Administrarea Patrimoniului şi Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminatului Pubic sume de bani în vederea reabilitării integrale a căii de acces şi a amenajării a iluminatului public, bineînţeles, şi totodată pe această cale de acces nou reabilitată să amenajăm şi piste pentru biciclişti şi o pistă de tartan pentru alergare”, a declarat administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru.

Comentarii

Redacţia

2021-04-26 14:20:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...