Sport

2019-11-05, 12:13:36

Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase: „Cine şi-a dorit mai mult a câştigat”

Cea mai bună marcatoare în meciul cu Rapid Bucureşti, câştigat cu 26-17, Lorena Ostase, consideră că diferenţa a fost făcută de atitudine. Slătinencele au arătat multă dorinţă de a câştiga, într-o partidă în care nu s-au relaxat în niciun moment, chiar dacă au condus detaşat.

Cea mai bună marcatoare, cu cingi goluri, pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a declarat, după victoria cu Rapid Bucureşti, că determinarea a fost factorul decisiv. Handbalista echipei slătinene a precizat că presiunea a fost mare, având în vedere miza partidei.

„A fost un meci greu, şi noi şi Rapid ne aflam în aceeaşi situaţie, cu o singură victorie. Cred că cine şi-a dorit mai mult a câştigat. Ne aşteaptă meciul cu Craiova, din deplasare, în care sperăm să scoatem maximum”,
a declarat Ostase, după victoria cu Rapid Bucureşti.

Lorena Ostase se află pe lista de 28 de jucătoare convocate de selecţionerul naţionalei, Thomas Ryde, pentru Campionatul Mondial ce se va desfăşura, la sfârşitul lunii noiembrie, în Japonia.

„Convocarea la naţională este ceva aparte pentru mine, mi-aş dori să fac parte din lotul care va face deplasarea în Japonia”, a precizat Ostase, cu privire la convocarea în lotul lărgit al selecţionatei tricolore.

Comentarii

Redacţia

2019-11-05 12:13:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...