Naţional

2019-04-30, 19:02:30

Plan roşu activat pe A 2. Autocar răsturnat de tornadă

Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat pe autostrada A2, în localitatea Brâncoveni, judeţul Călăraşi. Accidentul a avut loc în zona unde a avut loc o tornadă.

Patru victime au fost transportate la spitalul din Slobozia. La fața locului mai sunt 12 persoane. „Sunt suficiente ambulanțe pentru a lua toți răniții”, declară George Iacob, prefectul județului Călărași. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, a fost activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând echipaje ale ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa.

Sunt şase echipaje de la ISU Călăraşi care intervin la faţa locului. Echipajele de la descarcerare acordă primul ajutor victimelor.

Potrivit ISU Călăraşi, şapte persoane sunt rănite, dintre care una în stare gravă.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că cei şapte răniţi sunt în curs de evaluare şi că numărul poate creşte. El a confirmat că autocarul a fost răsturnat de vântul foarte puternic.

Vântul în zonă ajunsese la 90 de kilometri pe oră. Mai multe persoane au filmat tornada uriașă formată.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2019-04-30 19:02:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...