Eveniment

2020-06-02, 14:12:30

Ploi însemnate cantitativ, până mâine dimineaţă, în judeţul Olt

Meteorologii au transmis o informare de instabilitate atmosferică, de astăzi, până miercuri dimineaţă, la ora 8.00, valabilă şi în judeţul Olt. Vor fi cantităţi însemnate de apă.

Judeţul Olt este sub o infomare meteo de ploi însemnate cantitativ, din această dimineaţă, până miercuri, la ora 8.00.

„În intervalul menționat, în sudul, sud-estul și centrul țării, precum și în zona de munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii”, se arată pe site-ul ANM.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 de litri pe metrul pătrat, și izolat 30-40 de litri pe metrul pătrat, îndeosebi în estul Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și în Dobrogea, mai arată meteorologii.

De asemenea, astăzi, până la ora 15.30, Oltul este sub Cod Galben de ploi şi intensificări ale vântului. 

Comentarii

Redacţia

2020-06-02 14:12:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...