Politică

2019-04-02, 15:40:46

PNL Olt vrea 20% la europarlamentare, dar nimeni nu va fi tras la răspundere dacă nu se întâmplă aşa

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că filiala judeţeană îşi propune să ia 20 de procente la viitoarele alegeri.

Voiculescu spune că ţinta a fost stabilită în forurile statutare ale partidului.

„Consider că e cea mai bună listă pe care a scos-o PNL pentru alegerile europarlamentare. Sunt oameni cu experiență, lideri puternici ai PNL, dar și oameni noi. Toate activitățile pe care le desfășurăm îmi dau toată încrederea că filiala Olt va scoate cel mai bun scor la alegerile europarlamentare, din 2007 și până acum și o spun cu toată responsabilitatea și încrederea pe care colegii mei din județ o transmit la întâlnirile pe care le avem. Eu şi colegii mei ne-am asumat, la ultimul Colegiu Director, un scor de 20%”, a declarat şeful PNL Olt.

Întrebat ce se va întâmpla dacă nu se va reuşit atingerea targhetului, Liviu Voiculescu a evitat răspunsul.

„În mod sigur va ieşi, nu am nici cea mai mică emoţie”, a spus el.

Comentarii

Redacţia

2019-04-02 15:40:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...