Naţional

2019-11-03, 20:33:09

Polițiști agresați în fața unui club de manele din Timișoara. Cum a ajuns un scandalagiu pe capota mașinii de Poliție

Scandal de proporții azi dimineață, în jurul orei 5.00, în fața unui bar de manele din Piața Traian. Doi indivizi aflați sub influența alcoolului s-au luat la bătaie în stradă.

La fața locului a sosit un echipaj de la Secția 1 Poliție, care a intervenit și a vrut să-i încătușeze pe scandalagii. În acel moment, cei doi au uitat de disputa dintre ei și toată furia s-a îndreptat asupra polițiștilor.

Când oamenii legii au vrut să-l încătușeze, unul dintre scandalagii l-a lovit pe unul dintre polițiști și s-a urcat pe capota mașinii de Poliție, pe care a lăsat urme de sânge, în timp ce celălalt a început să-i înjure ca la ușa cortului și să-i amenințe că-i va „tăia”. Într-un final, polițiștii care au primit întăriri au reușit să-i imobilizeze pe scandalagii înainte ca vreunul dintre agenți să fie rănit serios. În sprijinul lor a venit și un echipaj de jandarmi.

Unul dintre cei reținuți este un personaj cunoscut în lumea interlopă din Timișoara ca „Ghipteru’ Mondialu’”, cunoscut ca fiind extrem de violent atunci când bea. Din anchetă a reieșit că scandalul dintre cei doi a început pe fondul consumului de alcool, scandalagii hotărând să se „răcorească” cu o bătaie în stradă.

Cei doi au fost reținuți pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și ultraj și au fost duși pentru audieri, sub escorta jandarmiloir, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

sursa: pressalert.ro


Comentarii

Redacţia

2019-11-03 20:33:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...