Naţional

2019-11-03, 13:55:51

Poliţiştii au găsit zeci de elevi în cârciumile din apropierea şcolilor

39 de elevi din Dolj au fost găsiţi de poliţişti, la finalul săptămânii trecute, în diverse localuri din zona şcolilor, în loc să fie la cursuri.

Poliţiştii au verificat, în cadrul unei acţiuni, 207 unităţi de învăţământ şi 179 de societăţi comerciale aflate în zona şcolilor, fiind totodată depistaţi 39 de elevi care absentau de la cursuri.

De asemenea, poliţiştii au desfăşurat 94 de activităţi informativ-preventive, în cadrul orelor de curs, care au vizat pregătirea antivictimală a elevilor precum şi combaterea delincvenţei juvenile.

"Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 16.000 de lei, majoritatea dintre acestea fiind aplicate pentru abaterile constatate pe linie rutieră, în zona unităţilor de învăţământ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Comentarii

Redacţia

2019-11-03 13:55:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...