Eveniment

2018-02-07, 09:24:34

Poliţiştii din Argeş, percheziţii la Slatina şi Valea Mare. Dosarul vizează o evaziune fiscală de peste 450.000 lei

Trei percheziţii sunt desfăşurate, în această dimineaţă, de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în Slatina (2) şi Valea Mare (1), în cadrul unui dosar privind evaziunea fiscală. Descinderi sunt şi în judeţele Argeş şi Dolj.

Potrivit poliţiştilor, este vorba de şase percheziţii în total, la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Olt și Dolj, în cadrul unei investigaţii desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Anchetatorii susţin că, în perioada august - noiembrie 2017, administratorii  unei societăți comerciale cu profil de activitate comerț cu produse din carne ar fi omis în totalitate sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate.

Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Comentarii

Redacţia

2018-02-07 09:24:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...