Eveniment

2019-01-22, 11:55:20

Poliţiştii din Giurgiu, percheziţii la Caracal într-un dosar de evaziune fiscală

12 percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, marţi dimineaţă, de poliţiştii din Giurgiu, în judeţele Giurgiu, Ilfov şi Olt, la sediul unor societăţi comerciale şi la domiciliul unor persoane suspectate de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la două milioane de euro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în Olt descinderile au fost la o locaţie din Caracal, oamenii legii având şi mandat de aducere pentru o persoană care, însă, nu a fost găsită la domiciliu.

Anchetatorii susţin că evaziunea fiscală a fost depistată în domeniul deşeurilor reciclabile.

„Patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Politie Judeţean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Comentarii

Redacţia

2019-01-22 11:55:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...