Eveniment

2019-04-17, 10:59:57

Polițiștii și procurorii DIICOT Pitești, percheziții în Olt. Sunt vizați transportatori care au dat țepe în mai multe țări europene

46 de percheziţii sunt desfășurate de polițiștii BCCO Piteşti şi procurorii DIICOT Piteşti, în această dimineață, în Olt și alte judeţe din ţară, la grupări infracţionale specializate pe transport de marfă extern.

Percheziţiile sunt în Argeş, Dâmboviţa, Olt și Ilfov. Sunt efectuate 40 de descinderi în Argeş, 4 în Dâmboviţa, una în Olt şi una în Ilfov. 

În județul Olt, anchetorii au ajuns la Izbiceni.

Cei vizaţi au comis infracţiuni pe bursa de transporturi. Anchetatorii susțin că unii dintre suspecţi sunt posesori de TIR-uri sau maşini de transport. Aceştia au trimis autotrenurile să încarce mărfuri din 11 ţări, iar produsele nu au ajuns la destinaţie.

Mărfurile sunt variate, fiind vorba de componente auto, îmbrăcăminte, detergenţi anvelope şi multe altele.

Prejudiciul calculat de anchetatori este de peste 2 milioane de euro.

Acţiunea se derulează în cooperare cu autorităţi din cele 11 ţări, din care provin firmele păgubite.

Comentarii

Redacţia

2019-04-17 10:59:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...