Eveniment

2021-04-28, 11:51:53

Poliţiştii slătineni căută un bărbat care ademeneşte minore. „Le cerea să fie condus până la o anumită uşă”

Poliţiştii slătineni fac cercetări pentru depistarea unui bărbat care ademeneşte diverşi copii, în mod special fetiţe, cărora le solicită date despre cine locuieşte la un anumit etaj din scară. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Slatina, individul a acţionat în mai multe zone din oraş, printre care Strada Unirii şi cartierul Steaua.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru găsirea unui bărbat, de aproximativ 40 de ani, care a abordat mai mulţi copii, în special fetiţe, la locurile de joacă din cartierul Steaua şi pe Strada Unirii. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Slatina, individul intră în discuţie cu copiii, cărora le solicită diverse informaţii despre locatari.

„A fost văzut în preajma unor minore, pe care le aborda să-i arate cine stă la un animit etaj dintr-un bloc. Nu a avut gesturi de agresiune, de palpare sau altceva. Doar fetiţe a abordat, în mai multe zone din oraş. În cartierul Steaua, pe Strada Unirii... Le cerea să fie condus până la o anumită uşă, date despre cine locuieşte în apartament”, a precizat Victor Vladu, comandantul Poliţiei Slatina.

Mămica unei fetiţe a alertat autorităţile, după ce fetiţa ei, care se afla la un loc de joacă în apropierea blocului, a fost abordată de acest individ. Aceasta a povestit, pe un grup de Facebook, că micuţa a fost interogată şi rugată de către acesta să-l conducă la etajul II al blocului în care locuieşte.

„Mamici din Slatina aveți mare grijă. Nu lăsați copiii nesupravegheați la locul de joacă. Ieri, la ora 11.00, fetiţa mea de 8 ani a fost interogată și luată de un bărbat, cam de 40 ani, 1.60 m, cu dinții de jos foarte urâti. A fost salvată de sora ei care o urmarea pe geam. Poliţia nu l-a găsit, deși s-a mișcat repede”, este mesajul femeii pe un grup de pe o reţea de socializare.Comentarii

Redacţia

2021-04-28 11:51:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...