Sănătate

2018-03-19, 13:32:17

Poliţistul bolnav de gripă a ieşit din comă şi se simte mai bine

Poliţistul din cadrul Serviciului de Investigarea a Infracţionalităţii Economice (SICE) Olt, Vali Dinu, care s-a îmbolnăvit de gripă porcină, a ieşit din comă, după ce în urmă cu două săptămâni fusese transferat, în stare gravă, la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

Vali Dinu, în vârstă de 40 de ani, poliţist în cadrul Serviciului de Investigarea a Infracţionalităţii Economice, s-a simţit foarte rău în urmă cu două săptămâni şi s-a prezentat la Spitalul Slatina. Bărbatul a fost intubat şi imediat s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru a-l transfera la Spitalul „Matei Balş”, din Bucureşti. Acolo, medicii au confirmat prezenţa virusului gripal.

Surse medicale au declarat, pentru Gazeta Nouă, că bărbatul s-a trezit din comă şi starea sa de sănătate este ameliorată, având o evoluţie pozitivă.

Iubita poliţistului a fost şi ea sub observaţia medicilor. Femeia, care a intrat în contact direct cu bărbatul, a fost suspectată de gripă, fiind internată în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Slatina, însă nu s-a confirmat prezenţa virusului, în cazul său.

Comentarii

Redacţia

2018-03-19 13:32:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...