Naţional

2019-11-30, 14:48:53

Poliţistul care a stat faţă în faţă cu Dincă, decorat de Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 28 noiembrie, decretul privind conferirea Ordinului Naţional Petru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, comisarului-şef de poliţie Dorin Mihail Dumitran.

Dumitran este profiler în Poliţia Română, şcolit la FBI. Ofiţerul a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi.

Dorin Dumitran este cel care a analizat comportamentul și profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

"Sunt momente când nu este ca în filme dar ne-am dori să fie ca în filme, adică să avem un marketing eficient astfel încât să scoatem din ascunzătoare un autor necunoscut, dar de cele mai multe ori nu este ca în filme, pentru că este foarte greu în activitatea de profiling, adică analiza comportamentului criminal al unui autor necunoscut, să scoți la iveală adevărul judiciar", afirma recent comisarul-şef, într-un interviu pentru Cotidianul.

sursa: stiripesurse.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-30 14:48:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...