Comunitate

2019-05-20, 15:50:34

Portarul Borussiei Dortmund, prezent în judeţul Olt pentru un eveniment social

Fotbalistul Borussiei Dortmund, Roman Burki, ambasador Terre des hommes, se va afla la Piatra-Olt, miercuri, pentru a participa la un eveniment de susţinere a proiectelor fundaţiei şi pentru a evidenţia nevoia de protecţie şi de promovare a drepturilor copiilor în sport şi în special în fotbal.

Portarul celor de la Dortmund va efectua o vizită la Şcoala Gimnazială Piatra, pentru a se întâlni cu echipa de fotbal a şcolii. În cadrul vizitei se vor organiza meciuri de fotbal cu copiii din localitate, la care se va alătura şi Roman Burki.

Reprezentanţii organizatorilor au declarat că la eveniment vor participa şi fotbaliştii originari din Piatra-Olt, Florin Ştefan de la OSK Sepsi şi fostul internaţional Răzvan Raţ.

Comentarii

Redacţia

2019-05-20 15:50:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...