Sănătate

2020-01-09, 12:38:09

Postul de director medical al Spitalului Corabia, scos la concurs. Se caută şefi de secţie pentru Pediatrie şi Medicină Internă

Reprezentanţii Spitalului Orăşenesc Corabia au scos la concurs postul de director medical. Totodată, se caută şefi pentru Secţia de Medicină Internă şi Pediatrie.

Spitalul Corabia organizează concurs pentru postul de director medical. Toţi cei interesaţi să ocupe funcţia de conducere şi-au putut depune dosarele. Postul de director medical este ocupat în prezent de medicul Silviu Muşat.

Totodată, unitatea medicală are nevoie de medici şefi de secţie pentru Medicină Internă şi Pediatrie.

Spitalul din Corabia se confruntă în continuare cu deficit de medici, mai multe posturi fiind scoase, în această perioadă, la concurs. Astfel, corăbienii au nevoie de pediatru, ortoped, un medic cu specialitatea Sănătate Publică şi Management pentru Compartimentul Managementul calităţii serviciilor medicale şi un ORL-ist, acest ultim post fiind cu normă întreagă, dar pe perioadă determinată, până la 31 decembrie 2021.

 
Comentarii

Redacţia

2020-01-09 12:38:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...