Sănătate

2019-12-06, 14:05:59

Postul de director medical al Spitalului Slatina, scos la concurs. Medicul Radu Ene, în cărţi pentru a continua activitatea din fruntea unităţii medicale

Postul de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost scos la concurs. Examenul este programat la mijlocul lunii ianuarie.

Concursul va fi organizat pe 14 ianuarie şi va consta într-un test grilă sau o lucrare scrisă, susţinerea unui proiect din domeniul de activitate al postului, dar şi un interviu.

Managerul va fi cel care va stabili temele pentru proiect, lucrarea urmând a fi depusă când se va face înscrierea.
 
Candidaţii care râvnesc la acest post trebuie să facă dovada că nu au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii de serviciu, nu au vârsta de pensionare şi au o sănătate corespunzătoare postului. Totodată, aceştia trebuie să aibă minimum cinci ani vechime în specialiate.

În prezent, director medical la Spitalul Slatina este chirurgul slătinean Radu Ene. Conform unor surse din cadrul unităţii medicale din Slatina acest se va înscrie la concurs.

În vara acestui an, medicul Radu Ene l-a înlocuit pe acest post pe chirurgul plastician Andrei Ştefănescu. 

Totodată, a fost scos la concurs şi postul de director de îngrijiri medicale de la Spitalul Slatina. Examenul va fi organizat pe 8 ianuarie. În prezent, acest post este ocupat de asistentul medical Mirela Stăncioiu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-06 14:05:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...