Sport

2014-09-03, 17:51:06

Precup revine pe „1 Mai”: „Trebuie să joc bine la echipa unde sunt plătit”

Divizionara B slătineană, FC Olt Slatina, va primi, sâmbătă, vizita nou promovatei FC Caransebeş, grupare unde evoluează şi Gabriel Precup.

Fotbalistul format în judeţ, care a evoluat de-a lungul carierei pentru Oltul şi Alro Slatina, a ajuns în vara acestui an la FC Caransebeş. Precup a fost integralist în partida de debut în eşalonul secund a grupării FC Caransebeş, învingând cu 1-0 FC Olimpia. În runda a doua, FC Caransebeş se va deplasa la Slatina, iar Precup revine practic pe Stadionul „1 Mai”.


Jucătorul a spus că are tot timpul un sentiment plăcut atunci când evoluează acasă.

 

„Am un sentiment plăcut când revin acasă. Mă întorc pe stadionul slătinean, dar din postura de adversar. Ne dorim să trecem cu bine şi peste meciul de la Slatina. Ca echipă nou promovată s-a văzut tracul în partida de debut, dar ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Sunt jucător profesionist şi trebuie să joc bine la echipă unde sunt plătit”, a spus Precup, care şi-a amintit de jocurile memorabile de pe stadionul slătinean.


„Sper că slătinenii mă vor primi bine, pentru că eu mi-am făcut treaba când am jucat pentru echipele din Slatina, fie că a fost Liga a III-a, fie că a fost Liga a II-a. Nimeni nu poate uita partidele cu Mioveni, cu Sibiu sau cea cu echipa valoroasă de la Vaslui din Cupa României, când juca inclusiv Sânmărtean. Reuşeam să aducem 4000-5000 de oameni la stadion. Aceste meciuri au rămas în memoria slătinenilor şi în istoria fotbalului slătinean”, a adăugat Precup. 


Mijlocaşul central de 28 de ani a mai evoluat pentru echipele Alprom Slatina, FC Olt Scorniceşti, Oltul Slatina, Alro Slatina, FC Caracal, FCM Tg. Mureş şi Universitatea Craiova.

Comentarii

Redacţia

2014-09-03 17:51:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...