Comunitate

2019-11-27, 13:23:35

Prefectul de Olt trimite ajutoare victimelor cutremurului din Albania

Prefectul judeţului Olt, Angela Nicolae, organizează o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din Albania, în urma cutremurului care a lovit ţara.

Angela Nicolae a declarat că a vorbit cu ambasadorul Albaniei şi urmează să contacteze şi Crucea Roşie.

„Acum analizăm forma de ajutor pe care o putem acorda. Vom contacta Crucea Roşie şi vom vedea ce se poate face, având în vedere că Albania nu este ţară UE. Trebuie să vedem ce anume putem strânge. Am vorbit la telefon şi cu ambasadorul Albaniei, acum o oră, şi ne-a transmis că orice ajutor este binevenit”, a declarat ea.

Albania a fost lovită, luni noapte, de un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter. Zeci de persoane și-au pierdut viața și sute au fost răniți.

Încă mai sunt persoane prinse sub dărămături, iar acum este o cursă contracronometru pentru scoaterea lor în viață. Totuși, autoritățile se tem că, în ciuda eforturilor, numărul victimelor va crește.

Comentarii

Redacţia

2019-11-27 13:23:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...