Actualitate

2019-11-05, 14:50:42

Pregătiri de alegeri, în Olt. Permanenţă la primării şi instruire a preşedinţilor secţiilor de votare

Acţiunea de instruire a preşedinţilor secţiilor de votare, locţiitorilor şi operatorilor este în plină desfăşurare în judeţul Olt.

Prefectul Angela Nicolae a declarat că instruirea se va face în serii.

„Zilele acestea se desfășoară instruirea președinților secțiilor de votare, a locțiitorilor și a operatorilor ce vor fi prezenți în secțiile de votare. Am dispus desfășurarea acestor instruiri în șase serii a câte 65 de secții, astfel încât să punem accent pe conștientizarea și responsabilizarea tuturor celor implicați în procesul de votare”, a explicat prefectul județului Olt.

Totodată, prefectul a dispus să se asigure permanenţa la nivelul celor 112 primării din judeţ.

„Am dispus primăriilor să asigure permanența, astfel încât, pentru chestiuni administrative, președinții secțiilor să se poată adresa acestora pentru fax, multiplicare de documente”, a mai spus Angela Nicolae.

Buletinele de vot au ajuns deja în județ și vor rămâne sub pază până sâmbătă, când vor fi distribuite în secții. În total, 402.562 de buletine de vot, 5.700 de procese verbale, 1.900 de ștampile cu mențiunea „VOTAT” și 380 de ștampile de control sunt necesare pentru desfășurarea procesului electoral de duminică, în Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-11-05 14:50:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...