Comunitate

2020-10-28, 15:19:45

Preşedintele CJ Olt: „Putem vorbi de acum de un concept de Smart City, la Slatina”

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a declarat că, după implementarea tuturor proiectelor cu fonduri europene accesate de Primăria Slatina, reşedinţa judeţului va deveni cu adevărat „Smart City”.

Marius Oprescu a opinat că cel de al doilea mandat al primarului Emil moţ este „o nouă provocare”.


„Îl felicit și eu pe domnul primar Emil Moț, pentru învestirea în noul mandat, care înseamnă o nouă provocare. Sunt lucruri pe care le-am promis în campania electorală și pe care trebuie să reușim să le facem, pentru că de fiecare dată noi am venit în fața cetățenilor cu lucruri pe care le-am promis și le-am realizat. Sunt convins că toate proiectele pe care domnul primar le-a început în primul mandat și care în momentul de față nu au intrat în faza de realizare a lor, pentru că este greu să scrii un proiect și să-l aprobi, iar apoi să treci la faza de execuție, toate cele pe fonduri europene, după ce vor fi implementate putem vorbi la Slatina de conceptul Smart City”, a declarat Oprescu.

Preşedintele forului judeţean a ţinut să îl felicite pe Emil Moţ.

„Slătinenii s-au obișnuit de-a lungul timpului cu un anumit nivel al serviciilor publice și sunt convins că acest nivel va fi dus pe o treaptă superioară în urma realizării acestora. Probabil peste patru ani campania electorală va fi dusă pe proiecte de un alt nivel și pe o altă concepție. Sunt convins de acest lucru și, de ce nu, putem vorbi de acum de un concept de Smart City, la Slatina. Îl felicit pe domnul primar pentru toate aceste proiecte pe care le are în curs de implementare și aceste lucruri se vor vedea”, a conchis Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-10-28 15:19:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...