Sport

2019-03-17, 17:46:01

FOTO. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, impresionat de condiţiile oferite sportivilor: „Slatina are toate premisele de a juca la nivelul Ligii a II-a”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a rămas plăcut impresionat de condiţiile de pregătire ale sportivilor din cadrul secţiei de fotbal CSM Slatina. Însoţit de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, şi directorul Clubului Sportiv Muncipal, Cătălin Ilie, Răzvan Burleanu a vizitat, împreună cu directorul AFIR, Adrian Chesnoiu, Clubul Nautic din incinta Complexului Sportiv „1 Mai”. Oficialul FRF s-a arătat încântat de infrastructură, dar mai ales de faptul că la Slatina s-au pus bazele unei strategii unitare pentru dezvoltarea fotbalului.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi Adrian Chesnoiu, directorul AFIR, prezenţi la Slatina duminică, la „Cupa Satelor”, au efectuat o vizita la Clubul Nautic din incinta Complexului Sportiv „1 Mai”. 

Oficialul FRF a rămas plăcut impresionat de strategia pentru dezvoltarea fotbalului. Acestuia i-au fost prezentate terenurile de iarbă de antrenament, terenurile sintetice, vestiarele jucătorilor, spaţiul de cazare, ce cuprinde 30 de locuri, și care va fi funcțional în scurt timp, sala pentru desfăşurarea analizei video, sala de forţă, dar mai ales faptul că la nivelul echipei de fotbal CSM Slatina există o strategie unitară. Mai exact, juniorii se vor antrena după aceleaşi principii ca echipa mare. 

Sunt foarte plăcut impresionat. Putem vorbi la Slatina de condiţii de infrastructură foarte bune, putem să vorbim despre un sprijin, pe care nu-l întâlnim peste tot în ţară, din partea autorităţilor locale. Un alt aspect foarte important, vorbim despre asumarea unei viziuni în zona tehnică. Am rămas foarte impresionat să văd că toţi reprezentanţii clubului CSM Slatina vorbeau despre o strategie în zona tehnică. Avem multe exemple, inclusiv la nivelul Ligii I, care nu şi-au dezvoltat o asemenea strategie. Din punctul nostru de vedere, dacă se va continua în toate aceste trei zone extrem de importante, şi bineînţeles, în zona de scouting, pentru a le oferi o şansă cât mai mare tuturor copiilor din judeţ să facă fotbal în Slatina, cu siguranţă rezultatele vor fi unele foarte frumoase. Din tot ceea ce văd, Slatina are toate premisele de a juca la nivelul Ligii a II-a”, a declarat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, la finalul vizitei, că puţine cluburi din ţară dispun de astfel de condiţii.

Când spun despre condiţiile pe care le-am văzut, vorbesc despre un teren sintetic de dimensiuni mari, de un teren gazonat, care intră într-un proces de lărgire a dimensiunilor, astfel încât să poţi amenaja două terenuri de iarbă, vorbim despre un spaţiu de cazare, care într-un an de zile va intra în funcţiune. Toate aceste lucruri contează foarte mult, iar atunci când vezi asemenea investiţii, care unele dintre ele sunt pe fonduri europene, te bucură foarte mult acest lucru. În puţine oraşe din ţară ai capacitatea să vezi o asemenea bază sportivă, cu toate aceste terenuri în acelaşi complex, iar acest lucru contează foarte mult”, a conchis Burleanu.

Primăria Slatina face demersurile necesare pentru ca Stadionului „1 Mai” să fie predat Companiei Naţionale de Investiţii, astfel încât la Slatina să fie ridicată o nouă arenă modernă. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-17 17:46:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...