Politică

2020-09-24, 10:16:57

Preşedintele PNL Caracal, confirmat cu COVID-19, transferat la un spital din Capitală. În urmă cu trei zile, era în campanie prin oraş, fără mască de protecţie

Preşedintele PNL Caracal, Cristian Pavel, confirmat cu noul coronavirus după ce acum două zile a fost în campanie, fără mască de protecţie, alături de candidaţii partidului, a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Colentina din Capitală.

În urmă cu trei zile, Cristian Pavel a fost în campanie prin municipiul Caracal, însoţit de candidatul la primărie, Cristian Conea, şi de cel la Primăria Slatina, preşedintele filialei Liviu Voiculescu, dar şi de candidatul la CJ Olt, Ion Voicu. Potrivit unor surse, Pavel acuză de mai multe zile simptome specifice infecţiei cu Sars-Cov2. Aceleaşi surse susţin că şi soţia sa a participat la acţiunile de campanie.

Pe imaginile postate pe Facebook se poate observa că politicienii nu au purtat mască de protecţie, pe tot parcursul acţiunii.

Mai grav este că acţiunea de campanie se desfăşoară exact în zona din Caracal unde este obligatorie purtarea măştii, potrivit unei decizii luate de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, în luna iunie. Totodată, candidatul PNL la Primăria Caracal este medic, iar în precampanie dădea lecţii despre cum se poartă corect masca.

Comentarii

Redacţia

2020-09-24 10:16:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...