Politică

2020-03-13, 15:01:23

Preşedintele PNL Olt se autoizolează la Cungrea. Candidatul liberal nu are buletin de Slatina

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, a anunţat că va intra în izolare la domiciliu în comuna Cungrea, după ce a participat la întâlnirea conducerii partidului de luni, fiind în aceeaşi cameră cu senatorul Vergil Chiţac, testat pozitiv cu COVID-19.

Liviu Voiculescu încă nu are buletin pe Slatina şi este primar al comunei Cungrea.

„Având în vedere dispoziția aplicată întregului Birou Politic Național al PNL de a respecta recomandarea de autoizolare și ținând cont de faptul că sunt vicepreședinte în BPN al PNL, anunț pe această cale că mă voi conforma dispoziției date. Prin urmare, pentru următoarele două săptămâni mă voi retrage la reședința din Cungrea pentru a preveni orice contact cu alte persoane şi a înlătura orice risc posibil, până la efectuarea analizelor de caz. Precizez că este o măsură de autoizolare la domiciliu și nu carantină”
, a transmis Voiculescu, pe Facebook.

Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la o reuniune NATO. Ulterior, luni, el a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al PNL Olt, unde a intrat în contact cu colegii săi, inclusiv cu premierul Ludovic Orban. Acesta a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi el se va izola la domiciliu în aşteptarea rezultatului testului şi finalizării anchetei epidemiologice.

Alţi liberali care au intrat în izolare la domiciliu sunt deputatul Gigel Ştirbu şi Ion Voicu, preşedintele organizaţiei de seniori a PNL Olt, candidat la funcţia de preşedinte al CJ.


Comentarii

Redacţia

2020-03-13 15:01:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...