Politică

2019-06-04, 15:12:27

Preşedintele PNL Slatina compară USR cu PRM: „E un val care va trece mai repede decât vă puteţi imagina”

Preşedintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă că USR, care la europarlamentare a luat mai puţin cu doar un procent decât liberalii slătineni, este „un val care va trece”.

Şeful liberalilor din Slatina a comparat formaţiunea condusă de Dan Barna cu Partidul România Mare sau cu Alianţa pentru România (ApR).

„Vă aduceţi aminte de PRM, care cu trei bannere puse în tot judeţul a avut un preşedinte de Consiliu Judeţean şi vicepreşedinte? Vă aduceţi aminte de ApR? Ăsta este un val! Eu nu vreau să atac pe nimeni, dar este un val care va trece. Ca valul vine, ca valul trece. Va trece mai repede decât vă puteţi imagina”, a afirmat Viorel Dumitrescu.

La Slatina, PNL a obţinut 6.992 voturi - 22,68%, iar USR , 6.520 voturi - 21,15%, cele mai multe voturi luând PSD - 9.156 voturi - 29,70%

Comentarii

Redacţia

2019-06-04 15:12:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...