Comunitate

2020-10-28, 14:50:02

Primăria Caracal, campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân din municipiu

O campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpâni din Caracal este organizată de municipalitate, în colaborare cu echipa de medici România Animal Rescue.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Caracal, acțiunea se va desfășura în curtea Spitalului Veterinar din strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, nr. 2, Caracal,  în data de 3 noiembrie 2020.

„Rugăm cetățenii orașului să fie receptivi și să dea curs acestei inițiative care este în beneficiul tuturor. Doritorii sunt rugaţi să se programeze din timp pentru buna desfăşurarea a acţiunii la telefon 0730.47.87.99 - Bogdan Mihuţi. Vă rugăm să specificaţi la momentul programării dacă aveţi nevoie de transport pentru căţei din partea organizatorilor”, se arată în comunicatul citat.

Autorităţile mai precizează că patrupedele nu trebuie să fie hrănite, înainte de prezentarea la medic.


Comentarii

Redacţia

2020-10-28 14:50:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...