Administraţie

2021-04-26, 15:56:05

Primăria Caracal, concurs pentru amenajarea intrărilor în oraş

Municipalitatea caracaleană a lansat un concurs pentru studenţii de la arhitectură pentru amenajarea intrărilor în cel de al doilea municipiu din judeţul Olt.

Primarul Ion Doldurea a avut deja o întâlnire online cu reprezentanţi ai unei asociaţii de arhitecţi pentru a stabili termenii de desfăşurare ai concursului.

„Așa cum am anunțat încă de anul trecut, când aveam doar calitatea de candidat la Primăria Caracal, îmi doresc ca intrările în orașul nostru să fie un model de bun gust. În acest sens, împreună cu dna viceprimar Marina Samiee am demarat o colaborare cu Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagiști din România – AAUPR și  Clubul Studenților Urbaniști pentru organizarea unui concurs de soluții. Astăzi am avut prima întâlnire, online, așa cum ne-au obișnuit vremurile, pentru stabilirea termenilor de desfășurare a Concursului de soluții pentru reamenajarea zonelor de acces în Municipiul Caracal. Competiția este deschisă studenților la arhitectură, urbanism, peisagistică, absolvenților arhitecți, urbaniști și peisagiști din România și specialiștilor în domeniu din cadrul Municipiului Caracal”, a declarat Doldurea.

Comentarii

Redacţia

2021-04-26 15:56:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...