Sport

2019-08-13, 16:35:07

Primăria oferă gratuit 2.000 de tricouri suporterilor CSM Slatina. Moţ: „Să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri”

Primarul Emil Moţ a anunţat că municipalitatea oferă 2.000 de tricouri suporterilor echipei locale de fotbal, la primul meci oficial în Liga a III-a.

Moţ a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, demararea programului „Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean”.

Prin intermediul acestui program, Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina, primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august.

Programul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina (cu domiciliul în municipiul Slatina), atât copii cât și adulți.

Înscrierea celor care doresc să intre în posesia tricoului este gratuită și se face prin transmiterea unui mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina, începând din data de 13 august 2019, sau direct la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2.000 de tricouri disponibile.

Tricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând cu data de 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina, iar pentru a intra în posesia tricoului, copiii (minori) trebuie să vină obligatoriu însoțiți de tutorele legal ce va avea asupra lui actul de identitate.

„Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri”, a declarat primarul Emil Moț.

Comentarii

Redacţia

2019-08-13 16:35:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...