Administraţie

2019-05-29, 10:47:58

Primăria reabilitează toate trotuarele degradate din Slatina

Municipalitatea va demara o campanie de reabilitare a trotuarelor degradate din Slatina, în special a celor acoperite cu beton.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că este nevoie de o intervenţie pentru acele trotuare să poată fi folosite de biciclete, role, skate-uri sau cărucioarele pentru copii.

„O să intrăm în forţă cu studii de fezabilitate şi lucrări efective cu tot ce înseamnă trotuare degradate  din Slatina, acele trotuare de beton, unde este necesar să le reparăm şi vom renunţa la beton şi le vom face cu asfalt, pentru ca toată lumea să poată să meargă pe ele cum trebuie, inclusiv biciclete, role, skate-uri, mame cu cărucioare”, a declarat Emil Moţ.

Municipalitatea a finalizat procedura de licitaţie şi a stabilit cele trei firme care vor reabilita străzile din Slatina, în următorii patru ani, conform contractului-cadru.

Este vorba despre trei loturi, cu trei constructori: lotul unu - General Trust Argeş, lotul doi - SC Olt New Cosntruct, lotul trei - Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Comentarii

Redacţia

2019-05-29 10:47:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...