Social

2019-12-04, 14:29:15

Primăria Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale de Crăciun

Primăria Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale de Crăciun, peste 5.600 de slătineni urmând să beneficieze de acest program al municipalităţii.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Slatina, acţiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun a început de astăzi, 4 decembrie. Operațiunea se va derula prin intermediul Poștei Române.

Sursa citată mai spune că din numărul total de 5.684 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate - respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei - vor primi propriu-zis tichetele sociale 5.618 persoane.

 Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 25 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 71 de unități comerciale de pe raza municipiului.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina - www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

Comentarii

Redacţia

2019-12-04 14:29:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...