Social

2020-05-05, 13:28:52

Primăria Slatina a început distribuirea Tichetelor Sociale pentru Situaţii de Urgenţă

Municipalitatea slătineană a început, marţi, distribuirea Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgenţă, în valoare de 300 de lei de persoană.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Slatina, distribuirea tichetelor se va desfășura prin intermediul echipelor mixte formate din angajați ai Direcției Asistență Socială Slatina, cu sprijinul angajaților Direcției Poliția Locală, care se vor deplasa la domiciliul persoanelor declarate eligibile în urma verificărilor efectuate în prealabil.

Înainte de distribuirea tichetelor sociale vor fi parcurse următoarele etape:

solicitantului îi vor fi date spre consultare și asumare prin semnătură olografă documentele completate telefonic care au stat la baza aprobării acordării dreptului (cererea și ancheta socială);

dacă este cazul, solicitarea și scanarea/fotografierea documentelor necesare, în cazul solicitării telefonice sau care nu au fost depuse odată cu cererea.

„Menționăm faptul că distribuirea tichetelor se realizează doar către solicitanții care au parcurs primele doup etape. De asemenea, în posesia Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență poate intra DOAR  titularul de dreptului (solicitantul)”, se arată în comunicatul citat.

Tichetele sociale în valoare cumulată de 300 lei per beneficiar vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de protecție individuală, produse de curățenie și igiena corporala sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Comentarii

Redacţia

2020-05-05 13:28:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...