Administraţie

2019-10-31, 14:54:44

Primăria Slatina amenajează locuinţe, la parterul unor blocuri, în locul unor grădiniţe desfiinţate

Municipalitatea slătineană va amenaja locuinţe în două spaţii în care, în trecut, funcţionau grădiniţe cu program normal.

Potrivit unui proiect de hotărâre, postat pe site-ul oficial al Primăriei Slatina, este vorba despre un spaţiu situat la parterul blocului FB3, scara B, de pe strada Aleea Înfrăţirii, unde a funcţionat Gărdiniţa cu Program Normal nr. 9, structură a Grădiniţei cu Program Normal „Spiru Vergulescu”, şi un alt spaţiu situat la parterul blocului 4, scara B, din strada Teiului, unde a funcţionat Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2, structură a Grădiniţei „Spiru Vergulescu”.

Un prim pas birocratic este schimbarea destinaţiei acestor spaţii, un proiect de hotărâre urmând să fie aprobat de Consiliul Local Slatina, în acest sens. Ultimul cuvânt îl va avea Ministerul Educaţiei Naţionale.

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 14:54:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...