Administraţie

2020-03-21, 15:00:53

Primăria Slatina. Bonificaţia pentru plata impozitelor, până pe 30 iunie

Primăria Slatina anunţă o măsură importantă cu privire la plata impozitelor locale, în contextul pandemiei de coronavirus. Termenul până la care se acordă bonificaţia de 10% pentru plata integrală a impozitelor a fost prelungit până la sfârşitul lunii iunie.

Prin această măsură se va putea evita aglomeraţia de la ghişeele Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Slatina. 

„Ca urmare a publicării ordonanței de urgentă 29/2020 privind unele măsuri economice și fiscale bugetare, vă aducem la cunoștință prelungirea termenului până la care se acordă bonificația de 10% contribuabililor care își achită integral impozitele locale pe anul în curs până în data de 30 iunie”, spun reprezentanţii Primăriei Slatina. 

Mai mult, începând de luni, 23 martie, accesul cetățenilor în spațiile de relații cu publicul, registratură și casierii se va face strict în limita ghișeelor disponibile, persoanele în plus, fiind îndrumate să aștepte în exteriorul clădirii cu distanța de siguranța de cel puțin un metru între ele. Pentru fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul, se vor face pauze de curățenie în care se vor aplica soluții dezinfectante pe podele, mobilier, clanțele ușilor. 

„De asemenea, în vederea minimalizării riscului de contagiune a virusului COVID-19 recomandăm contribuabililor modalități alternative online de transmitere a documentelor, astfel vom evita deplasările și aglomerările la ghișee. Încă o dată, facem apel la calmul, rațiunea și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră!”, mai spun reprezentanţii municipalităţii. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-21 15:00:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...