Administraţie

2017-05-04, 13:28:35

Primăria Slatina caută fonduri pentru realizarea proiectelor de investiţii necesare municipiului

Consilierii locali vor fi chemaţi să-şi dea acordul de principiu în vederea aprobării contractării unei finanţări rambursabile interne, în valoare de 45 milioane lei, pentru realizarea de proiecte de investiţii de interes public local.

Directorul executiv al Direcţiei Economice Slatina, Alin Calotă, a declarat că împrumutul va fi contractat în urma unei proceduri publice de selecţie, criteriul fiind dobânda cea mai mică.

„Vrem să ne împrumutăm pentru diverse investiţii. Este nevoie de acordul consilierilor pentru acest împrumut. Se va lua de la o bancă, după primirea acordului de la Consiliul Local. Vom ridica documentaţia pe SEAP şi vom vedea ce bancă vine. Mergem pe cea mai scăzută dobândă, procedura fiind similară licitaţiilor publice”,
a declarat el.

Potrivit proiectului de hotărâre, împrumutul va fi contractat pe o perioadă de zece ani, perioada de graţie fiind de doi ani.

Comentarii

Redacţia

2017-05-04 13:28:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro