Comunitate

2020-05-11, 11:39:14

Primăria Slatina deratizează domeniul public

Primăria Slatina a demarat o acțiune amplă de execuție a tratamentelor fitosanitare pe întreg domeniului public al municipiului.

Operaţiunea este realizată de Direcția Administrare Patrimoniu (DAP) în conformitate cu un grafic întocmit în vederea aplicării și este monitorizată de către inspectorii acestei instituții.

„În vederea obținerii rezultatelor optime s-au dispus următoarele măsuri: participarea a 26 de agenți DDD, utilizarea a patru mijloace de transport pentru tratament fitosanitar la sol cu 12 aparate-mici atomizoare, utilizarea a cinci utilaje de mare capacitate”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina

S-a intervenit pe aliniamentele stradale, în scuaruri, pe spațiile verzi dintre blocuri şi în parcuri.

„Deși substanțele pe care le utilizăm sunt avizate de către Comisia de Omologare a Ministerului Agriculturii și prezintă un grad redus de toxicitate pentru populație, în momentul pulverizării, ele pot fi iritante, motiv pentru care vă sfătuim să nu stați în raza de acțiune a aparatelor pentru a nu inspira aerosolii emanați”, mai arată reprezentanţii Primăriei.

Comentarii

Redacţia

2020-05-11 11:39:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...