Învăţământ

2020-07-28, 12:57:34

Primăria Slatina derulează şi în acest an Programul „Primul meu ghiozdan” pentru elevii din clasa pregătitoare

Municipalitatea slătineană oferă şi în acest an un ghiozdan complet echipat, elevilor care încep clasa pregătitoare în această toamnă.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat de aleşii locali, Primăria Slatina alocă suma de 90.000 lei pentru Programului ,,Primul meu ghiozdan” privind susţinerea învăţământului şcolar în municipiu.

Programul ,,Primul meu ghiozdan” se derulează în unitățile de învățământ de stat din municipiul Slatina și își propune să aducă puţină bucurie în sufletele copiilor care pășesc în prima etapă importantă a vieții lor.

În acest sens, Primăria municipiului Slatina oferă câte un ghiozdan complet echipate cu rechizite, fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare a anului şcolar 2020 - 2021, iar pentru implementarea cu succes a acestui program este necesară achiziționarea de ghiozdane complet echipate.

„Primăria municipiului Slatina încurajează orientarea priorităţilor elevilor către educaţie, stimularea continuă a acestora şi reducerea fenomenului de abandon şcolar. Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2020 - 2021 se urmăreşte sprijinirea elevilor din municipiul Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ. Educaţia îndeplineşte rolul important de aliniere a municipiului Slatina la condiţiile, modul de viaţă şi valorile europene, elevii slătineni realizând ţelul de a întări legăturile dintre oraşe prin dezvoltarea conştiinţei unei identităţi culturale”, spune primarul Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-07-28 12:57:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...