Actualitate

2020-09-22, 11:27:41

Primăria Slatina distribuie măşti participanţilor la alegerile de duminică

Aleşii locali aprobă, astăzi, un proiect de hotărâre ce prevede distribuirea de măști de protecție tuturor participanților la procesul electoral din municipiul Slatina.

Potrivit proiectului, măştile vor fi distribuite „în limita stocului disponibil existent în evidența Direcției Administrare Patrimoniu”.

Prin participanți la procesul electoral se înțelege: alegători, membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare, operatorii de calculator, persoanele acreditate, candidaţii, delegaţii acreditaţi, personalul de pază, personalul tehnic al birourilor electorale ale secţiilor de votare, informaticieni, personalul centrelor operative de intervenţie pentru remedierea disfuncţionalităţilor Sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal - SIMPV, membrii biroului electoral de circumscripţie ierarhic superior.

Distribuirea măștilor de protecție se va face de către personalul tehnic al birourilor electorale ale secţiilor de votare, la intrarea în localul de vot.

„Direcția Administrare Patrimoniu va preda pe baza de proces - verbal de predare - primire către personalul tehnic al birourilor electorale ale secţiilor de votare desemnat de către Primarul Municipiului Slatina. Personalul tehnic al birourilor electorale ale secţiilor de votare vor preda Direcției Administrare Patrimoniu măștile de protecție rămase nedistribuite după încheierea procesului electoral”, se mai arată în proiectul de hotărâre.

Duminică se vor desfăşura alegeri pentru primar, preşedinte de consiliu judeţean, consiliul local şi consiliul judeţean.


Comentarii

Redacţia

2020-09-22 11:27:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...