Administraţie

2019-05-24, 14:21:35

Primăria Slatina face şase terenuri de tenis, la Clubul Nautic. S-a semnat contractul pentru execuţia lucrării

Municipalitatea a semnat contractul de execuţie pentru construcţia a şase terenuri de tenis, la Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”. Investiţia este o condiţie pentru ca Ministerul Tineretului şi Sportului să cedeze administraţiei locale fostul Ştrand Progresul.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că investiţia se ridică la 1.583.000 lei, fără TVA. Din cele şase terenuri de tenis, două vor fi acoperite şi iluminate.

„Am semnat contractul de lucrări pentru construirea terenurilor de tenis. Sunt cele şase terenuri pe care tocmai am promis că le vom face la Clubul Nautic. Am reușit să terminăm licitația și să semnăm contractul. Durata de execuție este de 12 luni, din care două pentru proiectare. Vor fi patru terenuri descoperite și împrejmuite, din care două cu zgură și două cu suprafață rapidă. Și vor fi încă două terenuri de tenis acoperite și iluminate, unul cu zgură și unul cu suprafață rapidă”, a declarat Moţ.

Edilul a explicat că investiţia de la Clubul Nautic este o condiţie pusă de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru ca primăria să preia în administrare fostul Ştrand Progresul. Aici, municipalitatea va amenaja un parc, în care va fi şi un skatepark.

„Vreau să precizez că aceste terenuri de tenis ne sunt vitale pentru preluarea fostului ștrand, baza sportivă Dumitru Dobrescu. Conform înțelegerii cu Ministerul Tineretului și Sporturilor, noi vom face aceste terenuri, iar Ministerul Tineretului ne va preda fostul ștrand din ProgresuL și vom face în zonă un parc. În acest parc vom integra și un skate parcul pe care promisesem că îl facem la Pădurea Strehareți. Însă Pădurea Strehareți este un proiect foarte mare și de durată. Am dat drumul la un studiu de fezabilitate pentru baza Dumitru Dobrescu, iar una dintre cerințe a fost și integrarea acestui parc pentru skateri, bicicliști și cei care merg cu rolele”, a conchis Moţ.

Comentarii

Redacţia

2019-05-24 14:21:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...