Administraţie

2020-11-16, 11:47:38

Primăria Slatina înlocuieşte copacii uscaţi din Parcul Tineretului

Municipalitatea a început o campanie de înlocuire a copacilor uscaţi, din Parcul Tineretului, prin firma din subordinea, Dezvoltare Urbană Slatina.


Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că spațiile verzi și mediul înconjurător au fost mereu în atenția Primăriei Slatina.

„Preocuparea primăriei de a oferi slătinenilor, în orice anotimp, o opțiune de petrecere a timpului liber în parcuri dotate la standarde superioare de calitate poate fi observată permanent, aceste zone de agrement și recreere fiind atent monitorizate de angajații serviciilor de specialitate din subordinea autorității locale. Profitând de condițiile meteo favorabile, societatea care administrează spațiile verzi din municipiu a intervenit, zilele acestea, în Parcul Tineretului, unde a înlocuit toți arborii care nu prezentau o dezvoltare conformă, luându-se toate măsurile de prindere, perioada fiind propice plantării acestor materiale dendrologice”, a afirmat Emil Moţ.

Toate parcurile din oraș sunt toaletate, igienizate și reabilitate frecvent, astfel încât, slătinenii să se bucure de cât mai multe zone de agrement și de relaxare. La sfârșitul lunii octombrie, un alt parc din oraș, Eugen Ionescu, și-a primit vizitatorii complet reabilitat, cu alei ușor accesibile, mobilier urban nou și spații verzi reamenajate.

 

Comentarii

Redacţia

2020-11-16 11:47:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...