Comunitate

2020-05-22, 11:36:52

Primăria Slatina reia distribuirea măştilor şi mănuşilor de protecţie. Când reîncepe acţiunea

Municipalitatea va relua distribuirea de kituri medicale către slătineni, potrivit unei hotărâri aprobate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Emil Moţ.

Astfel, potrivit unui comunicat remis de Primăria Slatina, luni, marți și miercuri, respectiv în datele de 25, 26, 27 mai 2020, va fi repetată acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina.

„Programul în care echipele Primăriei Municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17.00-21.00. Vă dorim multă sănătate!”, se arată în comunicatul citat.

De la decretarea stării de urgență, Primăria Slatina a distribuit săptămânal măşti şi mănuşi de protecţie. Totodată, municipalitatea a igienizat în permanență interiorul scărilor de bloc, a spălat și dezinfectat străzile, dar și parcurile și locurile de joacă.

Comentarii

Redacţia

2020-05-22 11:36:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...